Skip to Store Area:

  

 

1. İSKİ ATAKÖYATIK SU ARITMA TESİSİ ( 6 Adet Scada Noktasının Fiber Optik Kablolarla Sisteme Bağlanması ) 2.EKİNCİLER HOLDİNG - İSTANBUL ( 120 Kullanıcılı Yapısal Kablolama Sisteminin Yapım işi) 3. SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI ( 46 Kullanıcılı Yapısal Kablolama Sisteminin Yapım işi ) 3. AVAZA-3 OTEL TÜRKMENİSTAN( Aktif Cihazlar ( Switchler ve Access Pointler ) HP Marka Ürünler ile Çözülmüştür. )

 

 

Yerel iletişim ağları, aynı bina veya kampüs içerisindeki kullanıcı ve serverların haberleşmesine olanak veren düzeneklerdir.
Yerel iletişim ağları üzerindeki uygulama ve servislerin güvenli, yedekli, genişleyebilir ve yönetimi kolay bir veri iletişim ağ omurga yapısından geçmesi gerekmektedir. Bu omurga yapı üzerindeki servislere göre değişik WAN switching teknolojileri kullanılabilmektedir.
LAN çözümlerinde ağ ihtiyaçlarına göre değişecek şekilde Layer 2 anahtarlar, Layer 3 anahtarlar, omurga anahtarları vb. farklı özellikte aktif cihazlar kullanılır.
Firmamız, gerek pratik, gerekse teorik anlamdaki bilgi birikimini kullanarak WAN Routing ve WAN Switching konularında müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına uygun çözümler üretebilmektedir.Bu alandaki çözümlerin hayata geçirilmesinde öncelikle müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik analiz çalışmaları yapıp bu doğrultuda en uygun ürünler seçilmektedir.

 

 

 


LAN switching, yerel iletişim ağında bulunan kritik uygulamaların ihtiyaç duyduğu haberleşme ortamını sağlamakta, aynı bina içerisinde bulunan kullanıcıların tüm haberleşme ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Aynı kampüste bulunan binalar içerisindeki iletişim ağlarının birbirlerine yüksek hızlarda bağlanmasına olanak sağlamaktadır (Gigabit Ethernet 802.3z (1000Mbps), Fast Ethernet 802.3u (100Mbps), Ethernet 802.3 (10Mbps), ATM OC3 (155Mbps) OC12 (622Mbps), Token Ring (4/16/100Mbps), Backbone (Omurga) tasarımı çözümleri yapmaktayız. Server'ler daha yüksek bant genişliği (LAG ve Ether Channel) yedekli olarak yapılabilmesi için yük paylaşımı yapılabilen paralel hatlarla bağlanması mümkündür. Layer3 omurga switch'ler kullanılarak, kampüs içerisinde bulunan binaların bağlantıları mesh yapıda kurulabilmektedir. Bu sayede binalar arası haberleşme hem yük paylaşımlı hem de yedekli hatlar üzerinden yapılabilmektedir.